Over de programma's

ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief! Kijk voor een verdere uitleg onder Hoe het werkt.

Je kunt bij ons terecht wanneer je jezelf wil ontwikkelen, wanneer je ‘beter in je vel wil zitten’, oftewel vitaler wil zijn. Ook wanneer je het over een andere boeg wil gooien en hebt besloten dat je wil veranderen.

Een programma van 5 sessies van 2 uur vraagt een investering van € 3.475 exclusief BTW. Een QuickScan van 1 uur kost € 395 exclusief BTW.

Je krijgt 5 sessies van 2 uur met een tussenpoos van 2 á 3 weken. In totaal duurt een programma ongeveer 3 maanden.

De sessies vinden plaats op locatie of op Landgoed Leyduin in Vogelenzang.

Aan het begin van de sessie plaatst de ScanCoach® de NLS-Essence hoofdtelefoon op je hoofd terwijl je rustig op je stoel blijft zitten. Vervolgens begint de Scan, die je kunt volgen op het beeldscherm. Je ziet daarbij energiewaarden, energiecurven van je relevante fysiologische functies en organen voorbij komen zoals bijvoorbeeld hersenen, hart, longen, maag, lever, zenuwstelsel tot en met cellen en chromosomen.

We vinden het verstandig als je direct na de sessie de rust en ruimte neemt om het resultaat van de sessie te laten bezinken.

Ervaring heeft ons geleerd dat jouw bewustwordingsproces leidt tot de nodige zelfreflectie waardoor ondersteunend huiswerk vaak overbodig is.

De resultaten van ScanCoachingstrajecten zijn gemeten door een nulmeting door Soffos en op basis van onze eigen evaluaties. De zogenaamde “net promotor score” is 9,2!

Over de technologie

Het korte antwoord is: Ja.

Het lange antwoord is dat er sinds 1973 onderzoek is gedaan wat ten grondslag ligt aan de huidige technologie en methodiek. Keer op keer hebben wetenschappers, professionals, leken, bnn’ers en gewone mensen (in totaal meer dan 7.000 mensen) aangegeven dat de uitkomst van het gebruik van de methodiek verrassend nauwkeurig, inspirerend, schokkend en levens veranderend is: hoge impact en diepgaande informatie die in korte tijd zichtbaar wordt.

Een kleine groep mensen (ongeveer 5%) herkent zich niet in de uitkomsten. Van deze groep mensen zegt ongeveer de helft dat de informatie hun een periode (dagen of weken) heeft beziggehouden en toch toepasbaar bleek op hun leven.

De methodiek doet hiermee wat het moet doen en doet het voor veel mensen zeer goed.

De technologie kan toch niet werken? Technisch gezien meet het de mate van ruis dichtbij de testpersoon gemeten op verschillende frequentie nivo’s. Dat klopt. Net zo goed als dat een bromvlieg volgens de regels van natuurkunde niet zou kunnen vliegen. Maar hij vliegt wel.

Laten we kijken naar het resultaat: ScanCoaching is een methodiek die doet wat het moet doen en overdraagbaar is. Dat maakt dat de methodiek niet afhankelijk is van een gave of persoonlijk gebonden resultaat.

Tot slot leer je pas in het water zwemmen. Dus of het voor jou werkt weet je pas na de ervaring.

De resultaten van ScanCoachingstrajecten zijn gemeten door een nulmeting door Soffos en op basis van onze eigen evaluaties. De zogenaamde “net promotor score” is 9,2!

Het grootste risico is dat je in transformatie gaat. Je wordt een betere versie van jezelf. Maar als contra indicatie: Mensen met epilepsie kunnen beter geen ScanCoaching sessie ondergaan vanwege de snelle kleurwisselingen op het beeldscherm tijdens de Scan.

ScanCoaching is diepgaand, objectief, helder, snel en razend effectief! Kijk voor een verdere uitleg onder Hoe het werkt.

Over de mensen

Een ScanCoach is een zeer ervaren (business)coach die gecertificeerd is in de ScanCoaching methodiek en in medische basiskennis volgens PLATO norm.

De ScanCoach scant jou met de scantechnologie en coacht jou met behulp van de ScanCoaching programma’s zoals Vitality, Performance of Purpose

Om als (business)coach of therapeut ScanCoaching in te zetten volg je de opleiding tot ScanCoach bij ScanCoaching Academy. Kijk voor meer informatie op www.scancoaching.academy.

Overig

ScanCoaching zit niet in de particuliere ziektekostenverzekering. Er zijn andere manieren om een ScanCoaching programma te vergoeden:

  • Vergoeding voor werknemers en organisaties via onder andere bedrijfsverzekeringen. Vraag dit na bij je werkgever!
  • Vergoeding voor ondernemers via een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). Daarnaast kunnen ondernemers een ScanCoaching programma fiscaal aftrekken als bedrijfskosten.

Op verzoek kunnen de Scan gegevens na het traject verwijderd worden. We verwijderen Scan gegevens conform de wettelijke GDPR regeling.

Jazeker! Deze kan je hier downloaden.