ir. Marko van der Beek - Eigenaar en Oprichter ScanCoaching

Mijn achtergrond is TU Delft ICT. Hieruit ontstond de behoefte in het begeleiden van mensen in hun proces. Daarvoor schoolde ik mij om tot Natuurgeneeskundige.

De NLS technologie kwam in 2006 op mijn pad, werd hierop verliefd en kocht een van de eerste exemplaren in Nederland. Er was niemand die mij kon vertellen hoe het werkte. Dat was de start van een jongensboek. Ik ben ik de hele wereld over gereisd om de makers en bedenkers te achterhalen en te leren van hun expertise. Dat was de start van de ontwikkeling van ScanCoaching.

In 2010 startte ik ScanCoaching Nederland BV en ontwikkelde de methodiek ScanCoaching, schreef de opleiding voor coaches en bedacht protocollen voor de zakelijke markt. Door mijn kracht van patroonherkenning werd ScanCoaching een krachtige tool, uniek in zijn soort.

Inmiddels zijn meer dan 35 mensen opgeleid in de methodiek en het gedachtegoed van ScanCoaching en groeien we naar een betrouwbare organisatie. De resultaten spreken inmiddels voor zich..