Esther van Duyvenbode

ScanCoach in Katwijk
Mijn achtergrond ligt in de burgerluchtvaart. Daar was ik werkzaam als profiler. Profiling is een methodiek die ten grondslag ligt in de persoonsbeveiliging. Hiermee wordt een profiel gemaakt van iemands gedrag en uitingen.

Het contact met ScanCoaching gaat ver terug. Van het begin af aan ben ik betrokken met de organisatie in Nederland. Uiteindelijk heb ik definitief voor ScanCoaching gekozen omdat door simpelweg iemand te scannen er geen lange intake nodig is. Daardoor kunnen we gelijk in de eerste sessie al met onze coachee aan de slag. Het is heel prettig om meteen te beginnen met het verbeteren van de huidige situatie. Er is immers geen beter moment dan het Nu!

De persoonlijke bevrediging die ik haal uit ScanCoaching is dat we in een traject van 5 sessies van maar 2 uur iemand in 3 maanden tijd weer in een gezondere en vitale modes hebben gebracht.

Iedereen die wil werken aan de verbetering van zijn situatie zou voor ScanCoaching kunnen kiezen. Dat is voor mij Zingeving at it’s best!