Frank Pelder

ScanCoach in Monnickendam
Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Ik heb 25 jaar gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde en ben sinds 1993 werkzaam in de gezondheidszorg als therapeut/trainer/coach.

Het is mijn missie om mensen te helpen in balans te komen en te blijven. Tijdens de opleiding tot Trainer Hartcoherentie kwam ik in aanraking met ScanCoaching. Ik was meteen geraakt door dit verhaal omdat ScanCoaching in korte tijd de kern van disbalans duidelijk laat zien.

In het ziekenhuis waar ik werk kom ik veel mensen tegen die niet helder hebben waarom zij uit balans zijn. Het is voor mij een uitdaging om hen te helpen hier zicht op te krijgen. Persoonlijke voldoening haal ik uit het feit dat je op betrekkelijk eenvoudige wijze mensen zelfinzicht kunt geven en daarmee een beweging bewerkstelligt die hen helpt op weg naar een beter functioneren en meer vitaliteit.

Als jij niet te lang en te veel wil shoppen bij het ervaren van disbalans; kies dan ook voor ScanCoaching. Het scheelt je veel tijd en geld én je krijgt er veel voor terug.