Marja Loeff

ScanCoach in Schin op Geul

Mijn achtergrond ligt in de Gezondheidswetenschappen, ontstaan vanuit een passie voor gezondheid in al zijn facetten. Later heb ik dit uitgebouwd met meer praktische opleidingen: Voeding, Beweging & Coaching.

Binnen de gezondheidszorg heb ik diverse adviseurs- en managementfuncties bekleed. Op dit moment geef ik binnen organisaties coaching en training in 'Vitaliteit in de breedste zin van het woord'.

Tijdens een training leerde ik iemand kennen, die bezig was met ScanCoaching. Zo ben ik zelf met de methodiek in contact gekomen. ScanCoaching heeft mij in beweging gezet en niet meer losgelaten. Er ging een nieuwe wereld voor me open met nog zo veel nieuwe ontdekkingen te gaan.

Persoonlijke voldoening krijg ik als ik mensen naar hun beste potentieel zie groeien. ScanCoaching maakt sprongen in persoonlijke ontwikkeling mogelijk, veel sterker dan ik in andere vormen van coaching zie. Wanneer je jezelf een stuk ontwikkeling gunt, waardoor je mentaal sterker en krachtiger wordt, je eigen struikelblokken voorbij groeit, zou je zeker voor ScanCoaching kunnen kiezen.

Het is als een soort ontdekkingsreis in jezelf, maar ook zeker in alle potenties die wij mensen met elkaar hebben..