Kunt u bepaalde zaken uit uw leven niet helemaal verklaren, of heeft u bijvoorbeeld geen idee waarom het u nu niet lukt om het beste uit u zelf te halen? Op dit soort momenten bent u wellicht geneigd om hulp te zoeken bij een coach. Hij of zij is echter afhankelijk van de door u verstrekte informatie om succesvol te kunnen coachen. Een veelgehoorde klacht is dat cliënten lang niet altijd in staat zijn om de daadwerkelijke oorzaak aan te geven. Uw coach is op dat moment afhankelijk van zijn of haar kennis en ervaring en zal op basis hiervan een coaching traject opstarten.

ScanCoaching biedt coaches de nieuwste gevalideerde technologieën, trainingen en producten die hen inzage bieden in bewuste en onderbewuste gemoedstoestanden van hun cliënten. De efficiëntie van onze dienst- en productverlening vertaalt zich direct terug in effectievere coaching trajecten.

ScanCoaching verbetert bovendien aantoonbaar de duurzame inzetbaarheid van medewerkers met 85%. ScanCoaching trajecten krijgen een NPO score van 9,3.

Wij werken uitsluitend met erkende ScanCoaches die u vindt op onze site.