Partners ScanCoaching

ScanCoach in Schin op Geul
Mijn achtergrond ligt in de Gezondheidswetenschappen, ontstaan vanuit een passie voor gezondheid in al zijn facetten. Later heb ik dit uitgebouwd met meer praktische opleidingen: Voeding, Beweging & Coaching. Binnen >> Lees meer
Marja LoeffScanCoach in Schin op Geul

Mijn achtergrond ligt in de Gezondheidswetenschappen, ontstaan vanuit een passie voor gezondheid in al zijn facetten. Later heb ik dit uitgebouwd met meer praktische opleidingen: Voeding, Beweging & Coaching.

Binnen de gezondheidszorg heb ik diverse adviseurs- en managementfuncties bekleed. Op dit moment geef ik binnen organisaties coaching en training in ‘Vitaliteit in de breedste zin van het woord’.

Tijdens een training leerde ik iemand kennen, die bezig was met ScanCoaching. Zo ben ik zelf met de methodiek in contact gekomen. ScanCoaching heeft mij in beweging gezet en niet meer losgelaten. Er ging een nieuwe wereld voor me open met nog zo veel nieuwe ontdekkingen te gaan.

Persoonlijke voldoening krijg ik als ik mensen naar hun beste potentieel zie groeien. ScanCoaching maakt sprongen in persoonlijke ontwikkeling mogelijk, veel sterker dan ik in andere vormen van coaching zie. Wanneer je jezelf een stuk ontwikkeling gunt, waardoor je mentaal sterker en krachtiger wordt, je eigen struikelblokken voorbij groeit, zou je zeker voor ScanCoaching kunnen kiezen.

Het is als een soort ontdekkingsreis in jezelf, maar ook zeker in alle potenties die wij mensen met elkaar hebben..

ScanCoach in Laren
Ik heb een achtergrond als informatieanaliste bij de Politieacademie. Vooral het contact met de mensen en de processen waarin ze zaten vond ik heel boeiend. Daarom heb ik gekozen voor >> Lees meer
Helena de JongScanCoach in Laren
Ik heb een achtergrond als informatieanaliste bij de Politieacademie. Vooral het contact met de mensen en de processen waarin ze zaten vond ik heel boeiend. Daarom heb ik gekozen voor het coachingsvak.

Na jarenlang voornamelijk alleen te hebben gewerkt kwam ik via mijn netwerk in contact met het systeem ScanCoaching. Ik wil een significant verschil maken in de gezondheid, bewustwording en groei van mensen binnen het bedrijfsleven.

Elke sessie is anders. Daar haal ik persoonlijke voldoening uit. Het is mooi om te zien welke talenten naar boven komen, de andere richting die gekozen wordt en de vreugde die weer terugkomt naarmate de groei naar authenticiteit gaat.

Een ScanCoach traject is een unieke ervaring en zelfontwikkelingsproces met hoog gekwalificeerde techniek die in staat is de mens in zijn kern in beweging te krijgen. Deze ervaring gun ik iedereen.

Uiteindelijk wil iedereen het liefst vanuit zijn eigen authentieke kern werken en leven. Daarom kies je voor ScanCoaching.

ScanCoach in Monnickendam
Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Ik heb 25 jaar gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde en ben sinds 1993 werkzaam in de gezondheidszorg als therapeut/trainer/coach. Het is >> Lees meer
Frank PelderScanCoach in Monnickendam
Mijn achtergrond ligt in het onderwijs. Ik heb 25 jaar gewerkt als docent lichamelijke opvoeding en docent gezondheidskunde en ben sinds 1993 werkzaam in de gezondheidszorg als therapeut/trainer/coach.

Het is mijn missie om mensen te helpen in balans te komen en te blijven. Tijdens de opleiding tot Trainer Hartcoherentie kwam ik in aanraking met ScanCoaching. Ik was meteen geraakt door dit verhaal omdat ScanCoaching in korte tijd de kern van disbalans duidelijk laat zien.

In het ziekenhuis waar ik werk kom ik veel mensen tegen die niet helder hebben waarom zij uit balans zijn. Het is voor mij een uitdaging om hen te helpen hier zicht op te krijgen. Persoonlijke voldoening haal ik uit het feit dat je op betrekkelijk eenvoudige wijze mensen zelfinzicht kunt geven en daarmee een beweging bewerkstelligt die hen helpt op weg naar een beter functioneren en meer vitaliteit.

Als jij niet te lang en te veel wil shoppen bij het ervaren van disbalans; kies dan ook voor ScanCoaching. Het scheelt je veel tijd en geld én je krijgt er veel voor terug.

ScanCoach in Medemblik
Ik werk vanuit een achtergrond als adviseur procesmanagement en sinds 2010, na een opleiding in Transactionele Analyse, ook als trainer en coach. Via een bevriend therapeut ben ik met ScanCoaching >> Lees meer
Patrick OdendaalScanCoach in Medemblik
Ik werk vanuit een achtergrond als adviseur procesmanagement en sinds 2010, na een opleiding in Transactionele Analyse, ook als trainer en coach.

Via een bevriend therapeut ben ik met ScanCoaching als methode in contact gekomen.  Zij was heel beslist toen zij zei: ‘dat is echt iets voor jou.’ En zij heeft gelijk gehad want de methode raakte me meteen diep.

De combinatie van wetenschap en spiritualiteit, de accuratesse van het apparaat en de opties die het me geeft als coach zijn ongeëvenaard. Elke sessie die ik doe geeft mij ook weer persoonlijke voldoening. Steeds opnieuw ben ik diep onder de indruk van het potentieel dat het apparaat in mensen laat zien en het vermogen om zelf invloed op ontwikkeling uit te oefenen.

Mensen, of het nu individuen zijn of hele teams, die ook snel en helder tot de kern van het wel of niet optimaal functioneren willen komen zouden ook voor ScanCoaching kunnen kiezen. Het helpt je snel, effectief in je wens tot ontwikkelen en transformeren.

ScanCoach in Katwijk
Mijn achtergrond ligt in de burgerluchtvaart. Daar was ik werkzaam als profiler. Profiling is een methodiek die ten grondslag ligt in de persoonsbeveiliging. Hiermee wordt een profiel gemaakt van iemands >> Lees meer
Esther van DuyvenbodeScanCoach in Katwijk
Mijn achtergrond ligt in de burgerluchtvaart. Daar was ik werkzaam als profiler. Profiling is een methodiek die ten grondslag ligt in de persoonsbeveiliging. Hiermee wordt een profiel gemaakt van iemands gedrag en uitingen.

Het contact met ScanCoaching gaat ver terug. Van het begin af aan ben ik betrokken met de organisatie in Nederland. Uiteindelijk heb ik definitief voor ScanCoaching gekozen omdat door simpelweg iemand te scannen er geen lange intake nodig is. Daardoor kunnen we gelijk in de eerste sessie al met onze coachee aan de slag. Het is heel prettig om meteen te beginnen met het verbeteren van de huidige situatie. Er is immers geen beter moment dan het Nu!

De persoonlijke bevrediging die ik haal uit ScanCoaching is dat we in een traject van 5 sessies van maar 2 uur iemand in 3 maanden tijd weer in een gezondere en vitale modes hebben gebracht.

Iedereen die wil werken aan de verbetering van zijn situatie zou voor ScanCoaching kunnen kiezen. Dat is voor mij Zingeving at it’s best!

Founder ScanCoaching
Mijn achtergrond is TU Delft ICT. Hieruit ontstond de behoefte in het begeleiden van mensen in hun proces. Daarvoor schoolde ik mij om tot Natuurgeneeskundige. De NLS technologie kwam in 2006 >> Lees meer
Marko van der BeekFounder ScanCoaching

Mijn achtergrond is TU Delft ICT. Hieruit ontstond de behoefte in het begeleiden van mensen in hun proces. Daarvoor schoolde ik mij om tot Natuurgeneeskundige.

De NLS technologie kwam in 2006 op mijn pad, werd hierop verliefd en kocht een van de eerste exemplaren in Nederland. Er was niemand die mij kon vertellen hoe het werkte. Dat was de start van een jongensboek. Ik ben ik de hele wereld over gereisd om de makers en bedenkers te achterhalen en te leren van hun expertise. Dat was de start van de ontwikkeling van ScanCoaching.

In 2010 startte ik ScanCoaching Nederland BV en ontwikkelde de methodiek ScanCoaching, schreef de opleiding voor coaches en bedacht protocollen voor de zakelijke markt. Door mijn kracht van patroonherkenning werd ScanCoaching een krachtige tool, uniek in zijn soort.

Inmiddels zijn meer dan 35 mensen opgeleid in de methodiek en het gedachtegoed van ScanCoaching en groeien we naar een betrouwbare organisatie. De resultaten spreken inmiddels voor zich..

Co-owner & Managing Director
Mijn leven is een ontdekkingstocht naar de persoon die ik nu – of misschien pas morgen – ben. Een gevarieerd, licht chaotisch pad. Kronkelend en met regelmatig een verwarrende splitsing. >> Lees meer
Ernst OosterboschCo-owner & Managing Director
Mijn leven is een ontdekkingstocht naar de persoon die ik nu – of misschien pas morgen – ben. Een gevarieerd, licht chaotisch pad. Kronkelend en met regelmatig een verwarrende splitsing. Ik ging mijn weg veelal intuïtief met als gevolg dat ik zeker niet de kortste weg heb genomen. De omweg die ik nam is echter wel een waardevolle gebleken.

Met het vorderen van de jaren toont mijn cv een steeds gerichter pad. In mijn jeugd was ik een ongeleid projectiel, steeds op zoek naar grenzen. Een internaatperiode in Groningen bracht daar een beetje lijn in, maar niet veel. Ik studeerde International Business en Corporate Finance in Antwerpen en Dallas. Impulsief denken en doen wisselden van volgorde en van belang. Na een verhuizing naar New York en 12 ambachten en 13 ongelukken verder, neem ik mijn eerste logische stap; een studie organisatiepsychologie aan Columbia University. Een wereld ging voor me open. Voor het eerst verdiepte ik mij in mijn psyche, die van anderen en die van organisaties. Ik was in mijn element en nog vele opleidingen volgde!

Als organisatiepsycholoog, trainer, executive coach en yogadocent heb ik vele tools en interventies ingezet, echter niets was zo wonderbaarlijk als de accuratesse, diepgang en snelheid van ScanCoaching®. Ik kreeg de mogelijkheid om mede-eigenaar en Managing Director te worden van ScanCoaching Nederland en kijk er naar uit om met mijn collega’s de wereld kennis te laten maken met deze unieke tool.

Onze gecertificeerde ScanCoaches® zijn verdeeld over Nederland. U kunt direct met de ScanCoach® een afspraak maken. De sessies zullen plaatsvinden in het dichtstbij zijnde ScanCoaching® Center.


 • Patrick Odendaal - Medemblik - Odendaal Advies - 06-43905604
 • Esther van Duyvenbode - Katwijk ZH - Leef je Wens - 06-10828226
 • Frank Pelder - Monnickendam - Tacoyo BV - 06-12646782
 • Marja Loeff - Schin op Geul - Hoeve Hoogbeek - 06-23364169
 • Helena de Jong - Laren NH - Mi Sento - 06-25017453
 • Rijk Smitskamp - Amsterdam - NatureQuest - ‪06-41810005‬
 • Gerrald Nieboer - Amsterdam - ShinePlus - 06-14040172

Geslaagd en Ambassadeur:

 • Wouter van der Ley - Noordwijk - Blue Ocean Company BV - 06-51412131
 • Jeroen van Loon - Leiden - van Loon Organisatieontwikkeling - 06-55196551
 • Ingrid van Rossum - Amsterdam - Fuenta - 06-81150563
 • Astrid Tempelers - Noordwijk - Astrid Tempelers Coaching - 06-21233791
 • Marleen Haverkate - Rekken - Looveld Training & Advies - 06-46426421
 • Judith van Hulsen - Noordwijk - BreazzCoaching - 06-24699276
 • Mieke van Vugt - Noordwijk - BreazzCoaching - 06-41491563
 • Sjaak Jansen - Zieuwent - Fysio- & Manuele therapie - 0544-352423
 • Vincent Roelofs - Holten - Quantum Reaction - 06-24464318

ScanCoaching Geslaagd, nu nog Medische Basiskennis voor certificaat:

 • Yvonne Kruk van der Poel - Callantsoog - Blumerie
 • Jörgen van Nistelrooij - Best - Intravisum
 • Guido Kilsdonk - Hilversum - SeederDeBoer

Ambassadeur:

Impressie

 • Esther van Duyvenbode