Ik wil zelf Gecertificeerd ScanCoach worden

Bent u als coach geïnteresseerd in de producten en dienstverlening van ScanCoaching Nederland? Neemt u dan contact op met ons secretariaat.

ScanCoaching Nederland biedt uitsluitend plaats aan ervaren business coaches met minimaal 10 jaar ervaring in executive coaching. Wij vragen voor aanvang van de procedure een Verklaring Omtrent Gedrag.

Na de selectieprocedure start de opleiding tot ScanCoach. De opleiding is volledig toegesneden op die professionals, die ScanCoaching® graag als (extra) methode willen leren inzetten in hun eigen coaching praktijk om de effectiviteit van hun coaching significant te verbeteren. De Scan stelt je daarbij als coach in staat om direct en snel naar de oorzaak te gaan op basis van ‘meten is weten’ en om daarmee een transformatie te realiseren binnen de mogelijkheden van de cliënt.

De opleiding bestaat in totaal uit 10 opleidingsdagen, die zijn opgedeeld in 8 dagdelen theorie en 10 dagdelen praktijk, inclusief een dag praktijk- en theorie examen.

Om als ScanCoach gecertificeerd te blijven volg je minimaal 4x per jaar een dag intervisie of nascholing. Ook wordt regelmatig getoetst op kennis en vaardigheid.

De opleiding is HBO geaccrediteerd door het KTNO. Je dient te beschikken over de vooropleiding Medische Basiskennis.

Een opleidingsschema met inschrijfformulier kunt u per mail aanvragen, of downloaden door op onderstaande plaatjes te klikken.

De volgende opleiding staat gepland vanaf 15 mei 2017.

Op vrijdag 7 april vanaf 13.30 uur geven we op onze locatie Landgoed Leyduin een gratis voorlichtingsmiddag. Meld je hier aan voor deze middag.

De investering voor deze opleiding bedraagt € 4.995,- ex BTW. Hierbij zijn de opleiding, het trainingsmateriaal en het examen inbegrepen. Niet inbegrepen zijn de banqueting kosten. Deze kosten zijn € 495,- ex BTW voor de gehele opleiding. Mocht het examen moeten worden herkanst, dan zijn de kosten daarvan € 250,- ex BTW per af te nemen examen. Medische basiskennis op HBO nivo (of vergelijkbaar) dient in bezit te zijn voor certificering als ScanCoach®.

Klik hier om meer informatie aan te vragen.