With special appreciation for the ScanCoaching® technology - it is an important part of our evolution - for it can heal our world!

Bruce Lipton PhD
Internationally leader in bridging Science and Spirit

My work at Nyenrode Business University encompasses researching holistic approaches for human and organisational development. Hence beside a personal desire in exploring ScanCoaching, I had a professional curiosity. In both I am positively surprised. So far, I have not yet encountered an instrument that has the capability to scan and analyse the state of being of the human body in relation to the patterns of behaviour and (sub)conscious convictions that are barriers for further development of human vitality and performance. I am impressed with the depth of the scan as well as the broad and practical spectrum of 'treatments' that can be used to make the next steps. In my opinion ScanCoaching can be of great help for organisations that aspire to unleash the full potential of their management and employees.

Erik Mandersloot
Researcher and lecturer at the Strategy Center of Nyenrode Business Universiteit.

ScanCoaching proved to be very effective and efficient. The technology is truly remarkable. The scan results are then revealed on the spot. In each subsequent session the progress can be monitored.
The first picture is the most insightful. The most significant areas of imbalance in the body can be identified together with the underlying cause. You also see the areas where your balance is good. This gives you the opportunity to work on a targeted response that meets your individual needs.
In a short period of time I have found a better balance, am more motivated and am a happier person.

Partner
PwC

Tijdens het traject Mobility kreeg ik het inzicht en besefte ik me ineens hoezeer ik mezelf in de weg had gezeten, al jarenlang. Het ging me puur om de realisatie van het mezelf saboteren. Een bijzondere gewaarwording in slechts enkele seconden. Bijzonder! En zo zijn er door de weken heen wel meer van die kleine momenten van bewustwording geweest. Allemaal hadden ze eigenlijk wel te maken met hoe ik mezelf voor de gek heb gehouden. Het zijn vooral die momenten die ik heel bijzonder vind aan deze coaching. In de 5 sessies heb ik grote veranderingen kunnen ervaren. Dank daarvoor!

Corien Mattuttis
IC-Verpleegkundige bij St. Antonius Ziekenhuis

Ik functioneerde prima in mijn baan als hoofd P&O van de RCE. Toch miste er iets: Ik was de aandacht en zorg voor mijzelf kwijt, te vaak moe en had geen controle over mijn energieniveau. De ScanCoaching® sessies bleken heel effectief zonder dat ik het gevoel had een technisch afstandelijk programma af te moeten werken. ScanCoach Patrick Odendaal heeft een doorleefde wijsheid en brede nieuwsgierigheid in wat de mens beweegt. Met zijn hulp ben gaan “afpellen” en ben zo tot de kern van mijzelf gekomen. Hierdoor kreeg ik meer inzicht in waar mijn drijfveren, passie en verlangens.

Ilse Konijnenbelt
Hoofd P&O van de Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed

In mijn denken over het ontwikkelen van een team begint het altijd met het ontwikkelen van het individu. Op topnivo geeft de mentale weerbaarheid de doorslag. Daar moet dus aan gewerkt worden. ScanCoaching® geeft ons en de sporter inzicht in wie hij is, waar hij aan moet werken en wat zijn potentie is! Het individu moet in balans zijn om maximaal te kunnen presteren. Een unieke aanpak voor elk individu, ook binnen een teamsport, zal bijdragen tot een topsport klimaat om het maximale er uit te halen. Wij van AZ zijn van mening dat ScanCoaching® die bijdrage kan leveren om ons te kunnen onderscheiden en om TOP te presteren.

Gertjan Verbeek
Former trainer of AZ

Binnen AZ zijn wij als staf dagelijks bezig om onze spelers zo goed mogelijk te begeleiden, te trainen en te coachen, zodat de kans op succes zo groot mogelijk wordt. Een belangrijk aspect in dit traject vormt de fysieke en mentale status van de spelers. Middels onder andere individuele preventieve fysieke programma’s en een spelervolgsysteem om de cardiovasculaire status van de individuele speler te vervolgen, zijn wij in staat om de fysieke ontwikkeling gedurende het seizoen te monitoren. Voor de mentale en emotionele domeinen van een speler heeft AZ een partner in ScanCoaching® gevonden om ook op deze gebieden op maat gestuurde coaching en begeleiding te kunnen geven. Persoonlijk heb ik het ScanCoaching® proces naar tevredenheid mogen doorlopen, waarbij het meetbaar maken van de mentale aspecten een innovatieve manier is om de mentale en emotionele domeinen te visualiseren en tevens bieden de uitkomsten mij nog wekelijks een kapstok aangaande processen in mijn prive- en werkomgeving. Tenslotte ben ik van mening dat ScanCoaching® aan onze spelers de mogelijkheid creëert om zichzelf als mens te ontwikkelen waarbij uiteindelijk de kans op sportief succes voor AZ vergroot wordt.

Joost van der Hoek, MD, PhD
Head medical staff AZ

Bij de start van de ScanCoaching sessie ik best sceptisch. Al in de eerste sessie werd ik verbluft: ik kwam mijn ‘saboteur’ tegen. Niet door politiek correcte antwoorden te geven. Het scanresultaat is zwart-op-wit te lezen op het computerscherm. Ik vond het prettig om de meetresultaten in real life te kunnen bijhouden. Met behulp van ScanCoach Astrid Tempeliers heb ik deze goed kunnen interpreteren. De scan laat zien wat er écht speelt in je lichaam. Niet alleen wat je zelf dénkt dat er speelt. Dat kan best confronterend zijn en dan is een ervaren en vertrouwenwekkende coach heel belangrijk. Door Astrids oprechte belangstelling en grote inlevingsvermogen wist ze me om mijn gemak te stellen en ook moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken.

Maaike van Walstijn
Adviseur/Eigenaar van Meesterlijk Organisatie- & Veranderadvies