WAT BELOVEN WE

Daar zijn we trots op

TIJDWINST

ScanCoaching® is door het gebruik van unieke technologie zeer effectief en efficiënt doordat het direct naar de oorzaak van het huidige proces gaat. In 5 sessies van 2 uur is het traject klaar.

MEETBAAR

Geen coaching vorm ter wereld is zo goed meetbaar op effectiviteit, zelfs tot in de kleinste details, als ScanCoaching®.

PRODUCTIVITEIT

De productiviteit van de coachee vergroot sterk en is bewezen.

PRESTATIES

Belangrijke kerncompetenties groeien door toegenomen innerlijke balans: inner balance, outer performance.

VOORDELIG

Door de grote effectiviteit is ScanCoaching® een stuk voordeliger dan andere vormen van coaching. Zowel door lage tijdsbelasting, als in korte doorlooptijd en hoge resultaten.

MEEST ONTWIKKELD

De psychoanalyse tool van ScanCoaching is op dit moment het verst ontwikkeld en de enige op basis van onze technologie.

47

Bedrijven

593

Klanten

86

Trajecten

12

ScanCoaches

WAT ZEGT MEN...

Wat zeggen de klanten over ons?

ScanCoaching proved to be very effective and efficient. The technology is truly remarkable. The scan results are then revealed on the spot. In each subsequent session the progress can be monitored.
The first picture is the most insightful. The most significant areas of imbalance in the body can be identified together with the underlying cause. You also see the areas where your balance is good. This gives you the opportunity to work on a targeted response that meets your individual needs.
In a short period of time I have found a better balance, am more motivated and am a happier person.

Partner
PwC

Tijdens het traject Mobility kreeg ik het inzicht en besefte ik me ineens hoezeer ik mezelf in de weg had gezeten, al jarenlang. Het ging me puur om de realisatie van het mezelf saboteren. Een bijzondere gewaarwording in slechts enkele seconden. Bijzonder! En zo zijn er door de weken heen wel meer van die kleine momenten van bewustwording geweest. Allemaal hadden ze eigenlijk wel te maken met hoe ik mezelf voor de gek heb gehouden. Het zijn vooral die momenten die ik heel bijzonder vind aan deze coaching. In de 5 sessies heb ik grote veranderingen kunnen ervaren. Dank daarvoor!

Corien Mattuttis
IC-Verpleegkundige bij St. Antonius Ziekenhuis

IN CONTACT...

Om een afspraak te maken, stuur ons een berichtje. 


 

 

Ik wil graag

 

Ik ga akkoord dat deze gegevens uitsluitend worden gebruikt voor bovenstaande contact aanvraag.